Bestyrelse

Ismar Dedovic, Næstformand

Ismar Dedovic, Formand

Ismar har en Ph.d. grad indenfor Jugoslaviens historie fra Københavns Universitet og er medredaktør på Magasinet rØST. Han har tidligere været aktiv i Bosnisk Ungdoms Forbund som bl.a. politisk næstformand.

Ismar brænder generelt for frivilligt arbejde og for den forskel man kan gøre i frivillige fællesskaber. Han vil gerne bruge sine mange erfaringer fra foreningslivet i humanitært arbejde og derfor var et engagement i HSB nærliggende. HSB har en lang tradition for nødhjælpsarbejde i Bosnien og Ismar ønsker at bygge videre på denne sammen med resten af bestyrelsen og medlemmerne.

Samra Skrijelj, Bestyrelsesmedlem

Samra Skrijelj, Næstformand

Samra har en kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Hun beskæftiger sig med sundhedsøkonomi og forskning indenfor pharmaindustrien.

Tidligere har Samra gennem en årrække arbejdet med svært handicappede børn. Hun har erfaring med at opstarte og drive forskellige projekter for sårbare børn i Danmark - senest i Ungdommens Røde Kors. Hun ønsker gennem sit arbejde i HSB at gøre en forskel for sårbare børn i Bosnien - især vilkårene for de handicappede børn optager hende.

Amila Hidic, Bestyrelsesmedlem

Amila Hidic, Bestyrelsesmedlem

Amila har for nyligt afsluttet sin kandidat i Public Management and Social Development ved CBS og UCAS i Beijing. Gennem sit 1,5 årige ophold i Kina har hun fået indsigt i vigtigheden af den frivillige sektor i social udvikling.

I dag er hun bl.a. projektleder hos Red Barnet Ungdom, hvor hun laver aktiviteter for børn på danske asylcentre. Amila har længe haft en drøm om at lave socialt arbejde i Bosnien og Herzegovina, og være med til at forbedre udsatte børns vilkår.

Edin Sadikovic, Bestyrelsesmedlem

Edin Sadikovic, Bestyrelsesmedlem

Edin Sadikovic (22 år) læser til dagligt Medicin og Teknologi på DTU og Københavns Universitet. Han har som frivillig været kasserer for Bosnisk Ungdoms Forbund, hvor han har været med til at arrangere begivenheder og aktiviteter for bosniske unge i Københavnsområdet. Derudover har han også været lektiehjælper i Matematikcentret for overbygningen i folkeskolerne og gymnasiet.

Edin er med i HSB, fordi han gerne vil bruge sine ressourcer på at forbedre livskvaliteten og gøre en forskel for udsatte børn i Bosnien og Hercegovina.